Cercador de Didactàlia:

25 de març 2020

Primers dies de batalla amb el Moodle

Després de publicar tots els cursos, sempre seguint les instruccions del curs d'iniciació al Moodle, he trobat dues problemàtiques:

  1. La Conselleria d'Educació no té infraestructura per a poder servir de plataforma educativa als 800.000 alumnes del territori valencià.
  2. El professorat no està per aprendre noves tècniques que no es corresponen amb el seu mètode tradicional de donar classe.
Problemàtiques que la Conselleria es proposa solucionar en els pròxims dies de curs. Supose que ficant maquinari suficient per a què no es tombe la plataforma una volta engegada amb l'habilitació de l'alumnat. Habilitació que jo no he deixat de tenir per a accedir i corregir el que m'ha paregut sense cap limitació. És a dir, la Conselleria té recursos de maquinari per absorbir la demanda dels 70.000 professionals de l'ensenyament que l'utilitzen però no la resta...

És el que puc llegir en aquestos dies de confinament que podrien ser de revolució educativa si no fos perquè les inèrcies comencen a donar-se:

Inèrcies com la de posar deures el professorat i l'alumnat presentant-los amb fotos o pdfs al correu electrònic corporatiu. Tot un goig per als ulls i un fer la ma per a l'ofici de professor d'institut.
make PrestaShop themes